برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

اضافه‌ وزن در افزایش ابتلا به کرونا موثر است

به گزارش روز شنبه دانشگاه علوم پزشکی تهران، مریم محمودی متخصص تغذیه افزود: تغییر سبک زندگی مساله مهمی در دوران شیوع کرونا است و اولین بار است که یک بیماری واگیردار به نام کووید۱۹ به این اندازه با سبک زندگی مردم مرتبط شده و در طول تاریخ هرگز این اتفاق نیافتده است.

وی اظهار داشت: در دوران کرونا و در هنگام قرنطینه باید رژیم غذایی را دقیق رعایت کرد، رژیم غذایی باید کامل، متنوع و متعادل باشد. هر یک کیلوگرم چاقی می‌تواند به‌شدت خطر عوارض کرونا را افزایش دهد.

این متخصص تغذیه با بیان این که ویتامین دی بر سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است، ادامه داد: مصرف این ویتامین برای پیشگیری از کرونا توصیه می‌شود اما پس از ابتلا می‌توان مکمل‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی را در حد متعادل استفاده کرد.

محمودی تاکید کرد: ورزش می‌تواند یک عامل ضدافسردگی طولانی و مفید باشد. الگوی خواب هم بسیار مهم است؛ خواب ناکافی شبانه باعث می‌شود ما روز بعد آن تصمیم‌های نادرست بگیریم این تصمیم می‌تواند خوردن یا چیزهای دیگر باشد.

به گزارش ایرنا، مطالعات انجام شده درباره کووید۱۹ نشان می دهد،  ۷۳ درصد پرستارانی که به دلیل آلودگی به ویروس کووید۱۹ در بیمارستان بستری شده اند، چاق هستند. علاوه بر این، به تازگی یک مطالعه نشان داد که چاقی می تواند در اثر بخشی واکسن کرونا تداخل ایجاد کند.

ابتدا پزشکان بر این باور بودند که چاقی تنها خطر ابتلا به موارد شدیدتر بیماری کووید۱۹ را و نه احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد؛ اما اکنون، تجزیه و تحلیل های جدیدتر نشان می دهد که نه تنها چاقی خطر ابتلا به موارد وخیم تر بیماری کرونا و مرگ ناشی از آن را افزایش می دهد بلکه خطر آلوده شدن فرد به این ویروس را در اولین مکانی که با آن مواجه می شود نیز افزایش می دهد.

  نقشه گردشگری تهران رونمایی می‌شود

چاقی یک وضعیت پزشکی است که بافت چربی بیش از حد طبیعی در بدن فرد انباشته شده باشد. انباشت بیش از حد بافت چربی می‌تواند باعث پس رفت شاخص‌های سلامتی از جمله کاهش میانگین طول عمر ویا کاهش کیفیت زندگی شود.

شایع‌ترین روش برای تخمین چاقی استفاده از شاخص توده بدن (BMI) است. شاخصی که با تقسیم کردن وزن شخص بر حسب کیلوگرم بر توان دوم قد وی بر حسب متر به دست می‌آید. طبق تعریف هنگامی که شاخص توده بدن از ۳۰ (kg/m^۲) بیشتر شود، ۳۰ kg/m۲، آن فرد چاق محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)