برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

ارایه تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی به دانش‌بنیان‌ها به شرط ایجاد شغل

به گزارش روز سه شنبه صندوق نوآوری و شکوفایی، روح الله ذوالفقاری، در دیدار با مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت، محور همکاری صندوق نوآوری با این بانک را ارایه تسهیلات اشتغالزایی به شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: از آذر ماه سال ۹۸ همکاری صندوق نوآوری با بانک قرض الحسنه رسالت به منظور اعطای تسهیلات اشتغالزایی به شرکت‌های دانش بنیان شروع شده است. مبلغ تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان به ازای ایجاد اشتغال برای هر نفر، ۳۰۰ میلیون ریال با نرخ ۲ درصد در نظر گرفته شده است که دوره بازپرداخت آن ۳۶ ماهه خواهد بود.

وی بیان کرد: بر این اساس ۲۰۶ شرکت به بانک رسالت معرفی شده‌اند که این بانک تاکنون به ۱۳۰ شرکت دانش بنیان تسهیلات اشتغالزایی به میزان ۱۸۹ میلیارد ریال پرداخته کرده و ۷۲ شرکت هم در دست اقدام بانک است.

ذوالفقاری ادامه داد: سقف بهره‌مندی از تسهیلات اشتغال پایدار برای هر شرکت دانش‌بنیان در هر سال، معادل ۱۵ نفر با مدرک کاردانی و بالاتر است، همکاری بانک رسالت با صندوق نوآوری و روند اعطای تسهیلات از سوی این بانک از روند مطلوبی برخوردار است.

استقرار ۹ دفتر حمایت از نوآوری بانک‌ها در ساختمان صندوق نوآوری

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از استقرار ۹ دفتر حمایت از نوآوری بانک‌ها در ساختمان این صندوق خبر داد و گفت: آمادگی داریم میزبان دفتر حمایت از نوآوری بانک رسالت در ساختمان صندوق نوآوری باشیم، بانک قرض‌الحسنه رسالت از ابزارهای موجود برای توسعه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان استفاده کرده و سرویس‌های جدید تعریف و طراحی کند تا بتوانیم جامعه مخاطب را به پویایی برسانیم.

  سفیر ترکیه و اساتید هند و پاکستانی اعضای جدید فرهنگستان زبان فارسی

وحدت ادامه داد: برخی از بانک‌های کشور در ساختمان صندوق دفتر دارند و آمادگی داریم تا دفتر حمایت از نوآوری بانک رسالت را نیز در ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی برای ارایه خدمات سریعتر به شرکت‌های دانش بنیان دایر کنیم.

محمدحسین حسین‌زاده مدیر عامل بانک قرض الحسنه رسالت نیز در این دیدار از کاهش زمان انتظار شرکت‌های دانش بنیان برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی خبر داد و گفت: تسهیلات با سرعت بالایی درحال پرداخت است و اطمینان داریم که در ماه آتی این روند شتاب بیشتری می‌گیرد و امیدواریم که تا پایان تابستان از عدد پیش بینی شده نیز فراتر برویم.

وی افزود: شرکت‌های دانش بنیان و زیست بوم نوآوری جامعه هدف بانک قرض الحسنه رسالت هستند، پیش از اجرای پروژه اعطای تسهیلات اشتغالزایی با صندوق نوآوری و شکوفایی، تنها ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در نزد بانک حساب داشتند اما امروز حدود ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در بانک حساب دارند و انتظار داریم که تا پایان سال شرکت دانش بنیانی وجود نداشته باشد که متقاضی عضویت در شبکه توسعه اجتماعی رسالت باشد و نزد بانک حساب نداشته باشد.

حسین زاده بیان کرد: شبکه توسعه اجتماعی بانک رسالت یک اقدام نوآورانه اجتماعی است، هدف ما ایجاد سبک زندگی بهتر از طریق همیاری اجتماعی و کارآفرینی اجتماعی است و پلتفرم‌هایی برای دستیابی به این هدف نیز در نظر گرفتیم.

منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)