برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

آموزش مجازی مالکیت فکری حوزه کشاورزی هر یکشنبه برگزار می‌شود

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از صندوق نوآوری و شکوفایی، ۱۰ کارگاه مجازی «جوانه» از ۱۱ آبان تا ۲۱ دی ماه، یکشنبه‌های هر هفته برگزار خواهد شد.

«جوانه» سلسله وبینارهای آموزشی است که با ایجاد فرصتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و استارت‌آپ‌های حوزه کشاورزی و علاقه‌مندان به حوزه مالکیت فکری، امکان یادگیری مطالب به‌روز مالکیت فکری را فراهم می‌سازد. این سلسله وبینارها با تمرکز بر مفاهیم مالکیت فکری در حوزه کشاورزی برگزار خواهد شد.

صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف آشنایی با نشان جغرافیایی و نقش آن در توسعه کسب‌وکار، آشنایی با فعالان این حوزه و شبکه‌سازی، آشنایی با صاحبان کسب‌وکار در حوزه کشاورزی و همچنین آشنایی با حمایت‌های بلاعوض مالکیت فکری صندوق نوآوری و شکوفایی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان، دوره «جوانه» (سلسه وبینارهای آموزشی مالکیت فکری حوزه کشاورزی) را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و پارک علم و فناوری البرز برگزار می‌کند.  

  «جوانه» در قالب ۱۰ جلسه وبیناری ۴ ساعته طراحی شده است که شامل مقدمه‌ای بر مالکیت فکری و اهمیت آن در توسعه و تجاری‌سازی فناوری، پتنت؛ انواع، اجزا، شرایط احراز و درخواست ثبت پتنت، معاهدات و مقررات بین‌المللی پتنت و فرایند ثبت و نگهداری پتنت در کشورهای مختلف (آمریکا، اروپا، آسیا و ایران)، جست‌وجوی پتنت و آشنایی با ابزارهای آن و استفاده از اطلاعات آن به عنوان یکی از منابع مهم دستیابی به اطلاعات فنی، تجاری و حقوقی و نشان جغرافیایی، مقررات استفاده از نشان، لوگو، برند و برندینگ محصولات کشاورزی است.

همچنین معرفی خدمت مالکیت فکری صندوق نوآوری و شکوفایی، رموز موفقیت شرکت‌های کشاورزی تجاری در بازار بین‌الملل، آشنایی با انواع قراردادهای انتقال فناوری، قوانین، مقررات و آیین‌نامه‌های مربوط به انتقال فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی، مقررات ملی و بین‌المللی ثبت ارقام گیاهی و حقوق به‌نژادی، حقوق مالکیت فکری در حوزه زیست فناوری، آیین دادرسی دعاوی نقض حقوق مالکیت فکری و تجاری‌سازی در محصولات کشاورزی از دیگر مواردی است که در این ۱۰ جلسه به آن پرداخته می‌شود.
شرکت در این دوره‌ها پس از ثبت‌نام رایگان است و اخذ گواهینامه منوط به حضور در حداقل ۹ دوره آموزشی است. شرکت‌های دانش‌بنیان باید از طریق آدرس Ghazal.inif.ir برای حضور در هر یک از دوره‌ها ثبت‌نام کنند و شرکت‌های غیردانش‌بنیان، فناور، مراکز رشد، دانشجویان و اعضای هیات علمی و سایر علاقه‌مندان نیز می‌توانند به آدرس http://linkpost.ir/IP-Agriculture۱ مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر درباره «جوانه» با پارک علم و فناوری البرز تماس گیرند.

  کشت بافت، راهی برای تولید گیاهان عاری از بیماری

منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)