جعبه نوشته

افزایش اثر دارویی و غذایی زردچوبه با فناوری نانو

  • تاریخ : 10th مارس 2020
  • موضوع : مطالب جدید
  • بازدید : 101 views
  • نظرات : دیدگاه‌ها برای افزایش اثر دارویی و غذایی زردچوبه با فناوری نانو بسته هستند

به گزارش پایگاه خبری نیواطلس، زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که رنگ، عطر و طعم ادویه نیز ناشی از همین ماده است. مطالعات نشان می دهد که می‌توان از این ترکیب برای سرکوب خاطرات تلخ، تسکین روده و بهبود انواع زخم استفاده کرد.
مطالعات جدید نشان می‌دهد کورکومین با کاهش التهاب و بهبود جریان گردش خون، سبب بهبود عملکرد مغز می‌شود. داوطلبانی که در این آزمایش از کپسول حاوی کورکومین استفاده کردند، به نسبت هم سن و سالان خود حافظه و تمرکز بیشتری داشتند. کاهش احساس خستگی و استرس و افزایش آرامش از دیگر خواص مصرف کورکومین است.
محققان ترکیب ضدالتهابی کورکومین را در درمان  بیماری های مزمن از قبیل بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر مفید می‌دانند.
بر اساس مطالعات، فقط مقدار کمی از ترکیبات کورکومین توسط بدن جذب می‌شود. محققان دانشکاه مک مستر کانادا  با همکاری محققان دانشگاه تگزاس و استرالیا به روشی دست یافته‌اند که با استفاده از فناوری نانو، جذب ترکیب فعال زردچوبه در بدن به میزان ۱۷ درصد افزایش می‌یابد. هنوز نحوه تولید نانوذرات زردچوبه به این روش مشخص نیست.
مطالعاتی که چندی پیش صورت گرفت نشان داد کورکومین باعث تحریک سیستم ایمنی و مکانیسمی به نام آپوپتوز می‌شود. این مکانیسم باکتری مایکوباکتریوم توبرکلوزیس (سل) را با استفاده از ماکروفاژها نابود می کند.
نتایج این مطالعه در نشریه International Journal of Molecular Sciences منتشر شده است.

منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)

  نماینده فائو در منطقه آسیا و اقیانوسیه تعیین شد

ارسال دیدگاه جدید

نظرات برای این مطلب بسته شده است.

Sorry, the comment form is closed at this time.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.