برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

جوانی سپری در برابر ابتلا به کرونا نیست

در ابتدای شیوع همه گیری کرونا به نظر می رسید که تنها افراد مسن به موارد شدید این بیماری مبتلا می شوند اما اکنون بطور فزاینده ای مشخص می شود که افراد جوان به ویژه جوانانی که دهه ۲۰ سالگی خود بسر می برند نیز می توانند به موارد شدید کووید-۱۹ مبتلا شوند.  

 نتایج این مطالعه جدید که توسط محققان آمریکایی انجام شد، نشان می دهد که حدود یک سوم از جوانان ۱۸ تا ۲۵ ساله از عوامل خطرسازی برخوردارند که آنها را مستعد ابتلا به موارد شدید کووید-۱۹ می کند بنابراین اگر جوانان به اندازه کافی مراقب و محتاط نباشند، پاندمی کرونا می‌تواند «بدتر و بدتر و بدتر شود»  و وضعیت در آینده نزدیک عادی نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این مطالعه که توسط محققان دانشکده پزشکی دانشگاه «کالیفرنیا،  سان‌فرانسیسکو» در آمریکا انجام شد، سیگار کشیدن، آسم، چاقی و اختلالات در سیستم ایمنی بدن مانند آرتریت روماتوئید و لوپوس را از شایع ترین عوامل خطرسازی عنوان می کند که جوانان را مستعد ابتلا به موارد وخیم کرونا می سازد.       

این محققان تاکید دارند که یافته های این مطالعه باید مورد توجه جوانانی قرار گیرد که معتقدند ویروس کرونا، آنها را تهدید نمی کند.  درست است که بیشتر مرگ های ناشی از آلودگی به کووید-۱۹ در میان افراد مسن بوده است، اما مرگ تنها پیامد وخیم  این بیماری نیست.

آنها یادآور شدند که جوانی سپری در برابر ابتلا به موارد شدید کرونا و یا حتی جان سالم بدر بردن از این بیماری در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان نیست.  این بیماری می تواند موجب وارد شدن آسیب دائمی به ریه ها و سایر ارگان های بدن شود.

  همراهی خبرنگار و روابط عمومی

یافته های این مطالعه جدید که روز سیزدهم ژوئیه در مجله Adolescent Health، منتشر شد، نشان می دهد که افراد جوان بیش از آنچه که پیش از این تصور می شد،  مستعد ابتلا به موارد شدید کرونا هستند. از هشت هزار و ۴۰۰ مرد و زن ۱۸ تا ۲۵ ساله‌ای که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته بودند، حدود یک سوم آنها دست کم یک عامل خطرساز برای ابتلا به موارد شدید کووید-۱۹ داشتند که شایع ترین آنها کشیدن سیگار  از جمله سیگار های الکترونیکی، بود.

براساس نتایج این مطالعه در عین حال که جوانان غیرسیگاری سالم هم می توانند بر اثر آلودگی به کووید-۱۹ به شدت بیمار شوند اما محققان با اشاره به ارتباط میان سیگار کشیدن و ابتلا به موارد شدید کرونا اظهار داشتند که اکنون وقت مناسبی برای سیگاری هاست تا با پزشک خود برای ترک این عادت مشورت کنند و در این خصوص کمک بگیرند.  

محققان می گویند مطالعه یادشده این فلسفه را برهم می زند که جوانی موجب محافظت از افراد در برابر ابتلا به کرونا می شود. افزایش سطح چاقی، سیگار کشیدن و شیوه زندگی بی تحرک،  جوانان را بسیار زودتر از سنی که در گذشته مشاهده کرده ایم در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار می دهد.

منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)