برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

ظرفیت تست کرونا ایران از دانشگاه‌های برتر دنیا بیشتر است

دانشگاه استنفورد یکی از معتبرترین دانشگاه‌های دنیا است که در نزدیکی شهر سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا کشور ایالات متحده آمریکا قرار دارد.

این دانشگاه در یکی از اطلاعیه‌های خود ابزار امیدواری کرد که محققین این دانشگاه بتوانند به زودی به ظرفیت انجام هزار تست روزانه کرونا ویروس جدید دست یابند.

علیرضا بیگلری، رییس انستیتو پاستور ایران امروز پنجشنبه درباره ظرفیت تشخیصی فعلی این مجموعه و کشور برای تست کرونا ویروس به خبرنگار ایرنا گفت: هدفگذاری دانشگاه استنفورد انجام هزار تست کرونا در روز است که بیشتر از دیگر مراکز در آمریکا است؛ در حالی که انستیتو پاستور ایران در مدت سه هفته به یک هزار و ۸۰۰ تست کرونا در روز رسید.

وی گفت: با توجه به نیاز کشور به افزایش ظرفیت تست‌های تشخیصی کرونا ویروس، در هفته‌های اخیر ظرفیت تشخیصی انستیتو پاستور ایران از ۱۰۰ آزمایش در روز به یک هزار و ۲۰۰ آزمایش در روز رسیده و در قدم نهایی این ظرفیت به یک هزار و ۸۰۰تست در روز افزایش یافته است.

بیگلری ادامه داد: در صورت نیاز به تعداد بیشتر، امکان افزایش تست های تشخیص کرونا را داریم.

وی با بیان اینکه همزمان با افزایش ظرفیت تست کرونا در داخل انستیتو، بیش از  ٥٠ مرکز ملی تشخیص کرونا اندازی شده است، افزود: این مراکز توان تشخیص بیش از ۶ هزار تست در روز، توسط انستیتو پاستور ایران را دارند.

رییس انستیتو پاستور ایران ادامه داد: شبکه ملی تشخیص کرونا با توسعه در مسیر ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های تشخیصی و رسیدن به ۱۰ هزار تست در روز قرار گرفته است.

  مبتلایان به کرونا می‌توانند قبل از شروع علائم بیماری ناقل باشند

بیگلری با تاکید بر اینکه از حدود یک ماه پیش مسوولیت آموزش و ارتقای توانمندی تشخیصی کشور علیه کروناویروس را به عهده گرفت است، یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۵۰  آزمایشگاه تشخیصی توسط این انستیتو در کشور راه اندازی شده است که  کار تشخیص نمونه‌های مشکوک کروناویروس را انجام می‌دهند.

به گزارش ایرنا، در روزهای گذشته تیمی از سازمان جهانی بهداشت از انستیتو پاستور ایران بازدید کرد و از راه اندازی شبکه آزمایشگاهی در گستره وسیع در کمتر از ۱۰ روز سبب شگفتی آنها شد. این تیم مدل شبکه آزمایشگاهی ایران را به عنوان یک مدل موفق و  مورد توجه این سازمان دانستند.

به گفته کارشناسان تیم سازمان جهانی بهداشت، شبکه آزمایشگاهی ایران می‌تواند به عنوان درس آموخته‌ای برای سایر کشورها استفاده شود.

طبق آخرین آمار سخنگوی وزارت بهداشت تاکنون ۱۷هزار ۳۶۱ نفر در کشور به بیماری کرونا مبتلا شدند که از این تعداد ۵ هزار و ۷۱۰نفر بهبود یافته و یکهزار و ۱۳۵ نفر نیز جان خود را از دست دادند.

منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)