ادامه تشدید نظارت ها برمراکز عرضه فراورده های دامی تا ۱۵ فروردین ماه
به گزارش سه شنبه وزارت جهاد کشاورزی، « علیرضا رفیعی پور» در تشریح جزئیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای دامی بویژه با توجه به شرایط خاص نوروز ۹۹ افزود: طی مدت مذکور اکیپهای دامپزشکی در سطح کشور به صورت شبانهروزی بر فرآیند تولید، حمل و عرضه فراوردههای خام دامی نظارت خواهند داشت.
وی اظهارداشت: با توجه به تشکیل ستادهای استانی و شهرستانی در طرح تشدید نظارت نوروزی سال ۱۳۹۹، همچون سال گذشته اکیپهای نظارت بهداشتی و قرنطینهای ادارات کل دامپزشکی استانها بر روند فرآوری، حمل و عرضه فرآوردههای خام دامی در مراکز توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی، رستورانها و سایر اماکن مرتبط، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری، کارگاههای فرآوری و بستهبندی، خودروهای ویژه حمل فراوردههای با منشأ دامی در سطح کشتارگاهها، مراکز بسته بندی و عرضه نظارت خواهند داشت.
رییس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه در طرح نوروزی ۱۳۹۹، تعداد یک هزار و ۴۹۱ نفر در قالب ۸۶۷ اکیپ بهداشتی نظارتی و قرنطینهای در هر روز به هموطنان خدمت خواهند کرد، گفت: تعداد افراد فعال در اکیپهای نظارتی طرح نوروزی سال ۹۹ به منظور تأکید بیشتر بر افزایش روند نظارتهای بهداشتی با توجه به شرایط ناشی از کرونا ویروس در مقایسه با طرح سال ۹۸ افزایش یافته است.
رفیعی پور ضمن ابراز امیدواری از اینکه با همکاری مردم و مسئولان اجرایی کشور در حوزههای مختلف بویژه در بخشهای نظارت بهداشتی کشور از مرحله دشوار بیماری ناشی از کرونا ویروس و مخاطرات آن گذر خواهیم کرد ادامه داد: پیرو همین موضوع با هدف حذف هرگونه مخاطره بهداشتی در فرآوردههای خام دامی، توسط دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تشکلهای صنفی مربوطه، ضوابط ویژهای برای تشدید اقدامات بهداشتی به منظور اجرا در مراکز فرآوری و عرضه تدوین و به ادارات کل دامپزشکی و تشکلهای صنفی ابلاغ شده است.
منبع: ایرنا
گرد آوری شده توسط جعبه نوشته (داک باکس)
دیدگاه
دیدگاه ها غیر فعال است.